5 x projecten in een natuurlijke omgeving

Natuursteen wordt vaak toegepast om een gebouw een interessante of exclusieve uitstraling te geven. Daarnaast is natuursteen een natuurlijk product dat erg goed past bij een natuurlijke omgeving. Het materiaal zorgt er namelijk voor dat de omgeving en het gebouw op een evenwichtige manier in elkaar overlopen. Hierdoor worden projecten écht onderdeel van de omgeving. Om u te tonen hoe dit er uit ziet hebben we vijf projecten in een natuurlijke omgeving voor u op een rij gezet.  

VAKANTIEVILLA IN DE HOLLANDSE DUINEN

Het eerste project dat we u graag tonen is een schitterende villa op een unieke locatie in de Hollandse Duinen. Deze vakantievilla is gelegen op een hoger deel van de duinen waardoor het uitzicht fenomenaal is. Om het natuurlijke karakter van de omgeving te benadrukken werd gekozen voor de Karlovy Vary sortering. Deze sortering heeft een natuurlijke breuk aan de uiteinden van de steen. Waardoor de natuursteen een prachtige harmonie vormt met de natuurlijke omgeving.  

AAN DE ZEEUWSE KUST

Aan de Zeeuwse kust werd de volgende bijzondere woning opgeleverd. Het exterieur van de woning past volledig bij het Zeeuwse kustlandschap. Op alle hoeken van de villa is natuursteen metselwerk aanwezig, met een grijs/bruine kleur, waardoor de woning een warme en stoere uitstraling krijgt. Daarnaast creëert de natuursteen sortering Lapide Pilsen een bijzonder lijnenspel. De natuursteen geeft de villa een modern uiterlijk, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de woning bij zijn omgeving past.  

DE NATUUR NAAR BINNEN

De volgende villa werd gebouwd met de omgeving als uitgangspunt. Op de ruimtelijke kavel waar de villa gesitueerd is, werd de woning gebouwd met vrijwel alleen maar natuurlijke materialen. Een houtskelet vormt de basis en de gevels werden bekleed met natuursteen en larikshout. De grote raampartijen bieden niet alleen een weids uitzicht, maar ze halen de natuur als het ware naar binnen.  

OPGAAN IN DE NATUUR

Op een unieke locatie werd dit droomhuis werkelijkheid. Om eer te doen aan de omgeving werden de materialen nauwkeurig samengesteld. Uiteindelijk werd een donkere, ruige natuursteen sortering geselecteerd, die gecombineerd werd met verschillende houtsoorten, messing, brons, koper en flagstones. Deze materialen en de organische vormen van de woning maken dat de villa letterlijk opgaat in de natuur.  

MIDDELPUNT

Tot slot tonen we je graag nog deze prachtige terpwoning. Deze werd gebouwd op hoogte waardoor de bewoners volop kunnen genieten van het prachtige groene uitzicht. Ook deze woning werd opgebouwd met natuurlijke materialen waardoor het huis zorgt voor rust en warmte. Toch is de robuuste schoorsteen wel echt dé eyecatcher, hij werd gemetseld met natuursteen en vormt het middelpunt van de woning. 

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.