De consument; laat u inspireren door onze natuursteen projecten

Natuursteen is een erg veelzijdig product, dit betekent dat het materiaal in ontzettend veel verschillende bouwwerken verwerkt kan worden. Diverse doelgroepen kunnen dan ook bij ons terecht. Denk aan architecten, verwerkers en aannemers. Maar u, als consument, kan ook met al uw vraagstukken bij ons terecht! U bent ten slotte degene die bepaalt. Wij zien het daarom als onze taak om u te inspireren en u wegwijs te maken in de wereld van natuursteen. Dit doen we op een aantal verschillende manieren en die lichten we dan ook graag verder uit! 

Social media 

Vaak komen consumenten met ons in contact via een architect die hen getipt heeft of via onze social media kanalen. Op Facebook, Instagram en Pinterest plaatsen wij daarom foto’s van onze producten in de hoop dat ze u naar ons toe leiden. Met behulp van social media tonen wij dan ook graag de verscheidenheid aan mogelijkheden met ons natuursteen. 

Onbegrensde inspiratiepagina

Daarnaast hebben wij ook op deze website een aantal pagina’s die ingericht zijn om u te inspireren. Dit is onder andere de Onbegrensde Inspiratiepagina. Hier vindt u natuursteen projecten van over de hele wereld. U zal ontdekken hoe natuursteen in andere landen wordt verwerkt en hoe het product onderdeel is geworden van ontzettend veel bouwwerken. Bovendien vindt u onder het kopje inspiratie ook al onze projecten en kunt u op die pagina ons inspiratieboek bestellen. 

Het inspiratiecentrum

Heeft u projecten of producten online gevonden die u aanspreken? En wilt u weten of deze sortering dat ook in het echt doet? Dan zou u ons inspiratiecentrum kunnen bezoeken. Maak een afspraak en dan bieden wij u de mogelijkheid om het natuursteen in het echt te voelen en te beleven. Uiteraard zijn onze professionals hier ook aanwezig. Ze kunnen u alles vertellen over de sorteringen en de verwerkingsmogelijkheden. Ook kunt u hier advies inwinnen. 

Maatwerk als uitgangspunt

Kortom, via deze wegen ontdekt u dat natuursteen eindeloos veel mogelijkheden biedt. Dit houdt in dat alles wat wij maken volledig maatwerk is. De inspiratie die u heeft opgedaan kunnen wij dan ook aanpassen om zo hetgeen te creëren dat u voor ogen heeft en bij u past. Hierdoor is een uniek resultaat gegarandeerd! 

Bent u geïnspireerd, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan verwijzen we u graag door naar ons contactformulier!

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.