NATUURSTEEN BEPLATING

NG Natuursteen beplating zorgt voor de ultieme luxe uitstraling aan een gebouw. Als gevel accent of als volledige gevel. NG kan vanuit diverse Europese groeves natuurstenen platen aanbieden in elke gewenste dikte. Daarbij denken we graag met u mee voor een passend verwerkingsadvies. Zowel marmer als travertin is verkrijgbaar in een eindeloze variatie aan kleuren. Dit product zorgt voor zowel in het exterieur als het interieur voor een elegante uitstraling.

Natuursteen en beplating; voor een luxueus uiterlijk

Niet alleen de kleur van uw gevel bepaalt de ambiance van het pand, maar ook de soort steen en de toepassing hiervan dragen daaraan bij. Daarom kan het ook interessant zijn om verder te kijken dan de standaard toepassingen van de natuursteen en het traditionele metselwerk. Heeft u wel eens gehoord van natuursteen en beplating? Nee? Lees dan gauw verder om hier meer over te weten te komen, want het is een heuse toevoeging aan ieder exterieur.

Elegante uitstraling

Een makkelijke manier om een pand interessanter te maken is het gebruik van Natuursteen Beplating. Of u er nou voor kiest om de gehele gevel hier mee te bedekken of dat u alleen wat accenten van natuursteen en beplating toevoegt, het draagt altijd bij aan de elegantie van ieder gebouw. Hoe dit kan? Allereerst door de tijdloze en solide uitstraling van natuursteen, wat in combinatie met de keuze voor beplating, in plaats van andere toepassingen, zorgt voor een luxueus uiterlijk. De grote vlakken, gecreëerd door beplating, maken dat de natuursteen goed zichtbaar is en dat de eigenschappen van iedere soort steen benadrukt worden.

Natuursteen buiten: welke soorten zijn geschikt

De combinatie van natuursteen en beplating, is dus goud. Maar nog meer dan bij andere natuursteen toepassingen is de keuze voor de soort erg belangrijk, mocht u natuursteen buiten toe gaan passen. Ook dit is weer te verklaren aan de hand van de grote vlakken die tegen de gevel gesitueerd worden. Deze moeten bestand zijn tegen weer en wind, vorst en hitte. Voorbeelden van natuursteen die zich hier voor lenen zijn; graniet, tarvertin of marmer. Deze en de vele andere soorten zijn ook nog verkrijgbaar in een eindeloze variatie aan kleuren. Zodat er gelukkig altijd wel een steensoort bij zit die voldoet aan uw smaak en de beoogde functionaliteit.

Onderhoud en advies

Natuursteen en beplating zijn gelukkig allebei vrij eenvoudig qua onderhoud. Doordat sommige natuursteensoorten al bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden kunnen zij vrij veel hebben. Andere soorten vragen wel om extra bescherming, maar dan kunt u rekenen op ons professionele advies. We weten veel over het onderhoud en de juiste producten, waardoor we u kunnen helpen met het bewerken van uw beplating zodat deze minder snel vies wordt of beschadigd raakt. Op deze manier blijft uw exterieur mooi en weet u ook meteen hoe u uw natuurstenen tuin moet onderhouden.

Winning van natuursteen voor beplating

De Natuursteen Beplating die NG Bouwen met Natuursteen u aanbiedt komt uit verschillende groeves vanuit heel Europa. Dit betekent dat wij vanaf het begin van het proces al betrokken zijn bij uw Natuursteen Beplating. Op deze manier kunnen we vroeg meedenken met de technische processen om zo het mooiste resultaat voor u te bewerkstelligen. Dit verklaart ook dat u kan kiezen uit een grote hoeveelheid sorteringen en het betekent dat u kan kiezen voor beplating in verschillende diktes. Voor ieder probleem is een oplossing. We denken dan ook graag met u mee voor een passend resultaat.