AANVRAAG INSPIRATIEBOEK

Ontvang gratis en geheel vrijblijvend ons prachtige Inspiratieboek met voorbeelden van projecten, steensorteringen en nog veel meer. Als u in het formulier hieronder uw gegevens achterlaat, zorgen wij er kosteloos voor dat u het boek per post, of per e-mail van ons ontvangt. Wij nemen na uw aanvraag telefonisch contact met u op voor uw adresgegevens.

Bouwen met Natuursteen inspiratie  | het inspiratieboek

Bent u van plan om uw droomhuis te gaan bouwen of wilt u uw bestaande woning een esthetische upgrade geven met natuursteen? Vind dan hier uw Bouwen met Natuursteen inspiratie! Wij van NG Bouwen met Natuursteen hebben speciaal voor onze klanten een inspiratieboek samengesteld waar u op uw gemak doorheen kunt bladeren, thuis op de bank of op het werk tussen de bedrijven door. Het gemak van een inspiratieboek is groot, want u hoeft niet meteen langs te komen in ons inspiratiecentrum. Door middel van voorwerk kunt u alvast een selectie maken van de projecten die u aanspreken. Daardoor zult u des te meer onder de indruk zijn van ons uitgebreide assortiment en de vele toepassingsmogelijkheden.

Rechtstreeks uit de natuur
NG Bouwen met Natuursteen is ons Nederlandse bedrijf dat een sterke band voelt met Noord-Macedonië, hét land waar de liefde voor steen is ontstaan en waar het concept is ontwikkeld. De stenen die daar uit de groeves komen zijn uiteraard een duurzaam product, rechtstreeks uit de natuur. Omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat, koopt u niet alleen een mooi product, maar draagt u ook bij aan een schone wereld. In ons inspiratieboek zult u zien dat NG Bouwen met Natuursteen dankzij het directe contact met de groeves altijd maatwerkoplossingen weet te bieden. Door een product op meerdere manieren toe te passen in en rondom uw woning, ontstaat een prachtige eenheid.

Natuurlijke materiaalsoorten

Het Bouwen met Natuursteen inspiratieboek is een look book van veel toonaangevende projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. De eerste steensoort die u treft is de Constanta, een massief product dat zorgt voor een luxe en rustige uitstraling. Logisch dus dat dit product wordt gebruikt voor high end projecten zoals de Noordwijk Parkappartementen en de vakantievilla’s van recreatiepark Puur Exloo. In het eerstgenoemde product ziet u de natuursteen buiten enorm tot zijn recht komen in combinatie met het strakke, witte stucwerk van het horizontale gevelwerk. Bij het vakantiepark ziet u de steen stralen in combinatie met twee andere natuurlijke materiaalsoorten, namelijk het hout dat de gevelbekleding breekt en het riet als dakafwerking.

Natuursteen buiten

Een paar andere mooie voorbeelden van natuursteenprojecten die getoond worden in ons inspiratieboek is het brandweermonument dat we mochten bekleden met een kleurrijke mix van natuursteen. De ronde muur die we ermee gemetseld hebben komt samen in een mooie punt de hoogte in, waarin een afbeelding van de gestorven helden is geplaatst middels een zwart-wit foto. Een natuurstenen gevel als deze bevat een contrast tussen een gladde zwart-wit afbeelding en ruwe, kleurrijke stenen. Deze combi maakt van het geheel een mooie plek om samen te komen en stil te staan op 5 mei, bevrijdingsdag. Een ander mooi voorbeeld van een buitenproject van ons is de toepassing van een Macedonische steenmix voor Texelse vakantievilla’s, zowel buiten als binnen! Dit project bewijst hoe buiten en binnen elkaar kunnen versterken.

Natuursteen binnen

Bouwen met Natuursteen inspiratie is er natuurlijk ook voor binnen! Natuursteen binnen is een mooie manier om uw interieur te voorzien van een rauw randje, maar ook om verbinding te leggen met buiten. In ons inspiratieboek ziet u hoe wij de steensortering Pilsen hebben gebruikt in de mannenmodezaak van Hendriksen. Deze interieurtoepassing is een bijzondere verschijning en geeft de winkel een robuuste en exclusieve uitstraling. Een soortgelijke realisatie van natuursteeninspiratie hebben wij ook toegepast bij MK Skiservice in Bilthoven, zodat een warme setting wordt gecreëerd. De natuurstenen wand met ingebouwde haard is omringd door ski’s en snowboards, waardoor u zich direct op de berg waant met een glas glühwein in de hand.