Mogelijkheden en Producten

Wilt u uw gevel bekleden? Dan bent u bij NG Bouwen met natuursteen aan het juiste adres. Er werden al talloze projecten gerealiseerd waarin gevelbekleding de hoofdrol speelde, waardoor het aanbod aan producten eindeloos is. Met het begrip natuurgevelsteen zal u dan misschien ook wel bekend zijn, want daar hebben wij ons uiterste best voor gedaan. Wij hebben de natuurgevelsteen zoals u die kent op de markt gebracht in een formaat dat goed toepasbaar is in de Nederlandse bouw.

Maar er is meer dan natuurgevelsteen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor natuursteenstrips. Bijna al onze sorteringen kunnen als strips toegepast worden. Deze duurzame wandbekleding maakt het, door de beperkte muurdikte, zelfs mogelijk om er ook binnenmuren mee te bekleden.

Houdt u meer van ruige vormen? Dan is de Rock collectie misschien wel wat voor op uw gevel. De Rock collectie bestaat uit de meest grove stenen die u zich maar kan indenken. Dit betekent dat deze stenen erg zullen opvallen en uw huis meteen voorzien van een bijzondere uitstraling.  

COMING SOON; BESTRATING

Door vloeren te bekleden of te verharden creëert u eenvoudig een nieuw uiterlijk voor uw terras, tuin of interieur. Daarom lanceren wij binnenkort onze bestrating collectie. Waar u naast tegels en cubes ook kunt kiezen voor de populaire flagstones. Dankzij de verschillende vormen worden zij als een puzzel in elkaar gelegd, wat een prachtig resultaat oplevert voor bijvoorbeeld een terras. Maar wilt u uw tuin wat interessanter maken dan kunt u bij NG Bouwen met Natuursteen ook terecht voor stapstenen. Deze stenen worden meestal in het gras of grind gelegd en creëren spannende paadjes. Maar ook voor het grovere werk, met grote rotsblokken, kunt u binnenkort uitstekend bij ons terecht…

Stapstenen, strips, rock, u vindt het bij NG Bouwen met Natuursteen allemaal. Laat u dan ook vooral inspireren en aarzel niet om advies te vragen. Zo raakt u niet verdwaald in het grote aanbod  en creëren we samen uw droom woning.  

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.