Natuursteen op maat: de eindeloze mogelijkheden

Natuursteen is een schitterend duurzaam product, dat ieder gebouw een interessanter uiterlijk weet te geven. Een natuurstenen gevel heeft u vast al wel eens voorbij zien komen en ook natuursteen bestrating zal u vast niet ontgaan zijn. Toch is er nog veel meer mogelijk op het gebied van natuursteen en de toepassingen van het materiaal. Wij, bij NG Bouwen met Natuursteen, kunnen dan ook vrijwel alles leveren op het gebied van dit natuurlijke materiaal. Ieder project is voor ons een uitdaging en we tonen u dan ook graag een aantal projecten waarbij wij verantwoordelijk waren voor het natuurstenen maatwerk.  

Bijzondere traptreden 

In Halsteren werd een luxe villa gerealiseerd dat qua design erg veel lijkt op het ontwerp ‘Falling Water’ van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyed Wright. Natuursteen werd gebruikt om een deel van de gevel mee op te bouwen, waardoor de strakke rechte lijnen van de villa op een bijzondere wijze worden benadrukt. Maar het echte maatwerk zit hem in de natuurstenen traptreden. Er werd gekozen voor grote traptreden met afmetingen tot wel 1,20m. Deze maat wordt niet veelvuldig gebruikt en daarom werden de treden volledig op maat gemaakt. De grote treden versterken het uiteindelijk ontwerp, waardoor het totaalconcept tot in de puntjes klopt.  

Natuurstenen brievenbus 

Het volgende project kreeg wederom een prachtige natuurstenen gevel die erg goed contrasteert met het witte stucwerk. Op speciaal verzoek werd ook de brievenbus, van dit geweldige huis, gemaakt van natuursteen. Om een samenhangend geheel te creëren werd dezelfde natuursteen sortering van de gevel, Constanta, ook gebruikt om de brievenbus vorm te geven. De brievenbus heeft daardoor een robuuste uitstraling die zowel past bij het exterieur van de woning als bij zijn omgeving.  

Gestapeld turf 

Voor deze woning werd onze sortering Brno in een zeer speciale editie geleverd. De specifieke afmeting, de kleur en de afwerking van het product zorgen ervoor dat het metselwerk lijkt op gestapeld turf. Zowel in het exterieur als in het interieur speelt deze natuursteen sortering een belangrijke rol, waardoor het eindresultaat zowel uniek als verbluffend is. Ook toont het aan de mogelijkheden met natuursteen eindeloos zijn en dat u zich zeker niet hoeft te laten beperken door de verbeelding. Heeft u een idee, leg dit aan ons voor en we zoeken samen naar de beste oplossing!

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.