Nederland is onze showroom | Drenthe

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we verheugd te kunnen zeggen dat we in bijna 300 gemeenten in Nederland minstens één project met natuursteen hebben gerealiseerd. Dit is een prestatie waar we enorm trots op zijn. In deze blogserie hebben we verschillende provincies uitgelicht en enkele van onze referentieprojecten gedeeld. Nu is het tijd om onze laatste bestemming te verkennen, ons eigen prachtige Drenthe.

Wellness bij Van der Valk in Assen

In het Van der Valk wellnessproject in Assen hebben we onze sortering Bukarest toegepast. Dit natuursteen siert niet alleen de gevel, maar vormt ook de open haard en verschillende binnenwanden. Het resultaat is een oase van rust met natuurlijke accenten, te vinden in de luxe wellness van Van der Valk Assen.

Landelijke Villa in Drenthe

Op een schilderachtige locatie in Drenthe bevindt zich een volledig in natuursteen gemetselde villa. Hier is gebruikgemaakt van Natuurgevelsteen in de sortering Rome, wat een prachtig rustiek beeld creëert. De villa, gelegen op een ruim perceel met gecreëerde hoogteverschillen, straalt statige elegantie uit. De gevels zijn opgebouwd uit travertin, gezaagd op vijf centimeter hoogte met een natuurlijke gebroken structuur. Deze steen is verwerkt in wildverband met vrije lengtes, wat het geheel een uniek karakter geeft.

Robuuste Haard in Restaurant Westerbergen, Echten

Het restaurant van Vakantiepark Westerbergen in Echten heeft een complete make-over ondergaan. In het nieuwe ontwerp kon een gezellige haard niet ontbreken, en deze is uitgevoerd in onze NG Rock. De robuuste uitstraling van het natuursteen maakt de haard tot een echte blikvanger binnen het restaurant.

Luxe Binnen/Buiten Wellness

In een nieuwbouwvilla hebben we een luxe wellnessruimte gecreëerd met een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Of het nu winter of zomer is, deze wellnessruimte biedt ultiem comfort. De wanden van de inloopdouche en de achterwanden van het buiten gedeelte zijn bekleed met onze Rock Atokos. Deze lichte natuursteen creëert een rustgevende Ibiza-stijl die perfect past bij de sfeer van ontspanning en luxe.

Bij NG Bouwen met Natuursteen zetten we ons in om met vakmanschap en passie voor natuursteen unieke en duurzame projecten te realiseren. De projecten in Drenthe laten zien hoe we onze expertise hebben toegepast om prachtige resultaten te bereiken. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te Bouwen met Natuursteen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.