Nederland is onze showroom | Friesland

Wij zijn verheugd om ons succesverhaal te delen, want NG Bouwen met Natuursteen heeft in bijna 300 Nederlandse gemeenten met trots minimaal één project met natuursteen gerealiseerd. In deze blogserie willen we graag onze uiteenlopende referentieprojecten met jullie delen. Deze week staat de provincie Friesland centraal, en we nemen jullie mee door enkele van onze opmerkelijke projecten in deze prachtige regio.

Drachten: Natuurgevelsteen Blue Petra

In Drachten hebben we een opmerkelijke woning gerealiseerd die zweeft boven de grond en een natuurlijke uitstraling heeft. De plint van deze woning staat in direct contact met de grond en is daarom uitgevoerd met ons natuurproduct, Natuurgevelsteen Blue Petra. Deze unieke sortering vind je ook terug in de tuinmuren aan de achterzijde van de woning. De locatie aan het water benadrukt de perfecte harmonie tussen de blauwe tinten van de natuursteen en de omgeving. Het resultaat is simpelweg fantastisch en uniek!

Dokkum: Natuurgevelsteen Karlovy Vary

In Dokkum hebben we een villa gebouwd die meteen indruk maakt zodra je binnenkomt. Een natuurstenen wand van maar liefst 35 meter lang, gemaakt van onze Natuurgevelsteen Karlovy Vary, zorgt voor een warme en gastvrije sfeer binnen in de woning. Het exterieur van de villa is eveneens voorzien van elementen in dezelfde sortering, wat zorgt voor een naadloze samenhang tussen binnen en buiten.

Ameland: Macedonische Mix voor een Vakantievilla

Op het prachtige Ameland, op loopafstand van het strand, prijkt een schitterende vakantiewoning. Deze woning, gelegen op een duin, heeft een schoorsteen en gevelmuur uitgevoerd in onze sortering Macedonische Mix. Dit project vormt een harmonieus samenspel tussen de natuurlijke omgeving en het gebruik van natuursteen.

Heerenveen: Rock Bukarest voor een Eyecatcher

Een van onze meest recente projecten in aanbouw bevindt zich in Heerenveen. Hier hebben we een prachtige woning ontworpen waarbij Rock Bukarest is toegepast. Deze robuuste gevelstenen zorgen voor een opvallende eyecatcher naast het lichte gevelhout dat is gebruikt. Het samenspel van materialen geeft de woning een eigentijdse uitstraling die zeker de aandacht trekt.

Met deze diverse projecten in Friesland willen wij laten zien hoe natuursteen een unieke en veelzijdige bijdrage kan leveren aan de architectuur van elke woning. Wij zijn er trots op dat we in zoveel gemeenten in Nederland hebben mogen bijdragen aan de realisatie van deze prachtige projecten. Blijf op de hoogte, want in de komende weken zullen we meer inspirerende projecten uit andere provincies met jullie delen. Bedankt voor jullie interesse in NG Bouwen met Natuursteen!

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.