Nederland is onze showroom | Gelderland

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn wij trots op ons uitgebreide portfolio van projecten met natuursteen in bijna 300 gemeenten in Nederland. In deze blogserie nemen wij u wekelijks mee door verschillende provincies en laten wij u kennismaken met een selectie van onze referentieprojecten. Deze week staat Gelderland in de schijnwerpers, waar we enkele opmerkelijke projecten hebben gerealiseerd.

Strakke Villa met Natuursteen Accenten

In Ede hebben wij een prachtige villa voorzien van diverse natuursteen accenten. Het gebruik van natuursteen in zowel het metselwerk van de woning als buiten creëert een unieke sfeer. Een natuurstenen plantenbak met bijpassende afdeksteen en een massieve gemetselde buitenhaard op het terras zorgen voor warmte en sfeer, zowel binnen als buiten.

Moderne Villa met Lapide Natuursteen 

In Bennekom hebben we een moderne villa verfraaid met onze Lapide natuursteen. De strakgezaagde stenen accentueren de moderne lijnen van de woning. De bruine kleurnuances van de natuursteen komen prachtig terug in het hout en de rieten kap van de villa, wat zorgt voor een harmonieus geheel.

Gemeentehuis Putten Renovatie met Natuurgevelsteen

In 2019 onderging het gemeentehuis van Putten een grondige renovatie. Hier kozen we voor een combinatie van baksteen, glaspartijen en Natuurgevelsteen. De witte travertin bekleding van de decoratieve schijven werd vervangen door Natuurgevelsteen Constanta, wat het gebouw een warme mediterrane uitstraling gaf.

Robuuste Woning met Natuurgevelsteen Pilsen

In dezelfde regio, ontworpen door Marco van Veldhuizen, hebben we een prachtige woning gerealiseerd in samenwerking met Habé, bouwen in stijl. Hier hebben we de Natuurgevelsteen Pilsen gebruikt, die met zijn rustige lijnen opvalt tussen hout, stucwerk en grote glazen oppervlakken. De massieve muur creëert mooie hoeken en dieptewerking, waardoor de woning een robuuste uitstraling krijgt.

Gelderland in Natuursteenpracht

In Gelderland hebben we met trots gewerkt aan diverse projecten waar natuursteen de hoofdrol speelt. Of het nu gaat om strakke villa’s, moderne woningen of gemeentelijke renovaties, NG Bouwen met Natuursteen staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. Blijf onze blogserie volgen om meer te ontdekken over onze inspirerende projecten in andere provincies. Wij kijken ernaar uit om onze passie voor natuursteen met u te delen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.