Nederland is onze showroom | Limburg

Met trots delen wij dat NG Bouwen met Natuursteen haar stempel heeft gedrukt in bijna 300 Nederlandse gemeenten, met talloze projecten waarin wij de schoonheid van natuursteen hebben benadrukt. In deze blogserie nemen we jullie graag mee door verschillende provincies en laten we een selectie van onze referentieprojecten zien. Deze week zetten we de schijnwerpers op Limburg.

1. Mediterrane Villa in Zuid-Limburg

In het pittoreske heuvellandschap van Zuid-Limburg prijkt een adembenemende mediterrane villa. Om de gewenste Zuid-Europese sfeer te realiseren, kozen de opdrachtgevers voor onze sortering Constanta, uitgevoerd in strakgezaagde formaten. De strakke lijnen van de stenen passen perfect bij het moderne karakter van de villa. Op de ruime patio, omringd door de natuur, kun je genieten van het uitzicht en heerlijk ontspannen. Dankzij de warme uitstraling van onze natuursteen waant men zich werkelijk in mediterrane sferen.

2. Duurzaam Politiebureau in Venray

Het energie neutrale politiebureau in Venray is een toonbeeld van duurzaamheid. Hier hebben we onze natuursteen op een bijzondere manier toegepast. De gekozen bruin/grijze sortering is op traditionele wijze gemetseld, wat resulteert in een solide gevel. Maar dat is niet alles – enkele delen zijn juist in een opvallend Braziliaans verband gemetseld. Deze unieke aanpak zorgt ’s avonds voor een adembenemend lichtspektakel.

3. Kantoorpand voor Caroz

Een stoer kantoorgebouw dat de identiteit van Caroz weerspiegelt, werd verrijkt met onze Kilkenny natuursteen. De antraciete gevelsteen met grillige vormen geeft het nieuwe pand een extra dimensie en draagt bij aan de robuuste uitstraling.

4. Luxe Winkelpand in Venray

In het winkelpand in Venray wilden we een luxueuze uitstraling creëren. Daarom kozen we voor de Lapide Bukarest natuursteen, een mix van gele, bruine en blauwe kleuren. Door deze strakgezaagde natuursteen in langformaat te gebruiken, ontstond er een fraaie balans tussen een strakke en natuurlijke look.

Wij zijn verheugd over de verscheidenheid aan projecten die we in Limburg hebben mogen realiseren. Ons team heeft met toewijding en vakmanschap gewerkt om de visies van onze klanten tot leven te brengen. Volgende week nemen we jullie mee naar een andere provincie, waar we wederom een selectie van onze inspirerende projecten zullen delen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.