Nederland is onze showroom | Noord-Brabant

In deze blogserie nemen wij jullie graag mee op een inspirerende reis langs onze referentieprojecten in verschillende provincies van Nederland. Deze week lichten we met trots en enthousiasme enkele bijzondere projecten uit Noord-Brabant toe, waar we met veel passie en vakmanschap aan hebben gewerkt.

Poolhouse in Brabant: Een Oase van Rust en Stijl

Het eerste project dat we willen belichten is een prachtig Poolhouse. Hier is een sfeervolle loungeplek gecreëerd met een buitendouche en een buitenzwembad. De keuze voor onze Lapide collectie heeft gezorgd voor een chique en rustgevende uitstraling. Door de combinatie van strakke lijnen en de grillige vormen van natuursteen hebben we een unieke combinatie van moderniteit en natuur bereikt. De Lapide sortering White Sea met zijn warme geel/beige kleur harmonieert prachtig met de houten latjes, wat zorgt voor een tijdloze schoonheid.

Moderne Villa in Breda: Een Samenspel van Natuursteen en Architectuur

In Breda is deze moderne villa gerealiseerd. Hier hebben we onze sortering Pilsen toegepast in massieve stenen voor verschillende gevelvlakken. In samenwerking met van den Bogaard Geveltechniek hebben wij bij de entree en de achterzijde Pilsen in strips gebruikt voor de overstekken en het plafond. Het resultaat is een adembenemende combinatie van natuursteen en moderne architectuur, waarbij de gevelvlakken veel sfeer toevoegen aan de strakke woning met zijn wit gestucte muren en royale raampartijen.

Luxe Villa in Vught: Verfijnde Combinatie van Materialen

Een prachtige luxe villa in Vught, ontworpen door architect Marco van Veldhuizen, is een ware eyecatcher. De moderne kubistische stijl van de woning wordt versterkt door de harmonieuze combinatie van wit stucwerk, hout, raampartijen en natuursteen. Naast de gevelvlakken is ook een bloembak en buitenhaard gerealiseerd met onze Natuurgevelsteen Balkan Mix. Deze sortering, een combinatie van Black Sea en Bukarest, biedt een breed scala aan kleurvariaties zoals grijs, bruin, geel en blauw, waardoor het geheel een rijk palet aan tinten krijgt.

Droomvilla in Breda: Een Technisch en Esthetisch Meesterwerk

Tot slot presenteren we met trots onze betrokkenheid bij de bouw van deze Droomvilla in Breda. Hier hebben we natuursteen op een technisch en esthetisch uitdagende manier verwerkt. De zwevende dakranden zijn een ware eyecatcher van de woning geworden. Gerealiseerd met onze Constanta sortering – een lichte mix van geel en beige – geven de villa een ruimtelijke, moderne en licht mediterrane uitstraling. Zelfs de poort is vervaardigd met onze Natuurgevelsteen Constanta, waardoor het geheel een harmonieus geheel vormt.

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we gepassioneerd over onze projecten in Noord-Brabant en de vele andere provincies waarin we actief zijn. Elk project is een unieke uitdaging waar we onze expertise en creativiteit combineren om een blijvende indruk achter te laten. We kijken ernaar uit om in de komende weken meer inspirerende projecten uit andere provincies te delen. Blijf onze blogserie volgen voor meer verhalen over onze bijzondere samenwerkingen en natuursteencreaties die ons met trots vervullen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.