Nederland is onze showroom | Noord-Holland

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we trots op de vele projecten die we hebben gerealiseerd in bijna 300 gemeenten in Nederland. In deze blogserie willen we graag een aantal van onze referentieprojecten in verschillende provincies met jullie delen. Deze week staat Noord-Holland centraal, waar we enkele opmerkelijke projecten hebben afgerond. Maak je klaar om versteld te staan van de schoonheid en veelzijdigheid van natuursteen in deze prachtige villa’s.

Moderne villa in Schoorl

In Schoorl hebben we een moderne villa gebouwd waarbij we gebruik hebben gemaakt van onze natuursteensoort Alicante. Deze Multicolor leisteen voegt een stoer element toe aan het project. Naast natuursteen zijn er veel raampartijen en fraké houten gevelbekleding toegepast. De woning bevindt zich in het midden van de duinen. De natuursteen is horizontaal gesorteerd of gespleten, waarbij we ook de muurdikte hebben aangepast om een schuin oplopende achtergevel te realiseren. Dit geeft de villa een uniek accent.

Luxe villa in Bloemendaal

In Bloemendaal is deze luxe villa gebouwd op een kavel met grote hoogteverschillen. Hierdoor grenst het souterrain aan de achterzijde van de woning direct aan de tuin. De gehele woning, exclusief het souterrain, is uitgevoerd in Natuurgevelsteen sortering Praag. Deze bruin/grijze sortering is verwerkt in wildverband, waarbij er bewust geen strakke lintvoegen zijn aangehouden. Het resultaat is een royale chique villa met een natuurlijk karakter.

Vrijstaande woning met natuursteen in Beverwijk

Een ander opmerkelijk project is een vrijstaande woning waarbij we de natuursteensortering Edessa hebben toegepast. Deze sortering bestaat uit een mix van verschillende tinten bruin en grijs. Door de volledige gevel van de woning in natuursteen uit te voeren, krijgt de woning een natuurlijke uitstraling en vloeit deze naadloos over in de tuin. Het resultaat is een prachtige harmonie tussen natuursteen en groen.

Bosvilla in Bergen

De laatste parel in ons portfolio is een prachtige bosvilla in Bergen. Deze villa is volledig geïntegreerd in de natuur dankzij de gebruikte materialen. De poort, gemaakt van kolommen van natuursteen en een roestkleurig hekwerk, markeert het begin van dit adembenemende project. Voor de gevel is er gekozen voor de donkere en ruige leisteensoort Batavia, die zowel aan de buitenkant als in het interieur is toegepast. Dit is gecombineerd met verschillende houtsoorten, messing, brons, koper en flagstones. Het resultaat is een villa die perfect past in de bosrijke omgeving en opgaat in de natuurlijke pracht.

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we vereerd om bij te dragen aan deze projecten in Noord-Holland. Onze natuursteencreaties hebben een unieke uitstraling gegeven aan deze villa’s, waarbij we de schoonheid van de omgeving hebben geïntegreerd met hoogwaardige materialen. We hopen dat deze selectie van projecten je heeft geïnspireerd en laten zien hoe natuursteen kan bijdragen aan de esthetiek en functionaliteit van moderne architectuur. Volg deze blogserie voor meer inspirerende projecten in andere provincies in Nederland.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.