Nederland is onze showroom | Overijssel

Bij NG Bouwen met Natuursteen hebben we met trots in bijna 300 gemeenten in Nederland projecten met natuursteen gerealiseerd. In deze blogserie nemen we je mee door verschillende provincies en delen we een selectie van onze referentieprojecten. Deze week werpen we een blik op Overijssel.

Landelijke Villa – Een Harmonie van Natuurlijke Elementen

In ons eerste project, de landelijke villa, is er gekozen voor een symbiose van natuurlijke elementen zoals natuursteen en hout. Deze woning is als het ware omarmd door de natuur, met een paard in de wei en grote glazen puien die uitkijken over uitgestrekte landerijen. Hier beleef je het landelijke leven op zijn best! Voor deze prachtige creatie hebben we onze Natuurgevelsteen sortering Bergen gebruikt. Deze sortering bestaat uit een palet van warme bruine kleurnuances, die de connectie met de natuur versterken.

Landelijke Woning in Zwolle – Een Ode aan Kracht en Puurheid

Deze landelijke villa in Zwolle betovert niet alleen door zijn adembenemende locatie en uniek uitzicht, maar ook door de samensmelting van krachtige en pure materialen. Met een karakteristieke rieten kap, robuuste houten gebintenconstructie en metselwerk in zowel gebakken steen als Natuurgevelsteen, ontstaat hier een ongeëvenaard plaatje. De natuursteen voor dit project is met uiterste precisie geselecteerd op kleur. De sortering Praag schenkt de natuurstenen muren een warme en betoverende uitstraling. Alles is met zorgvuldigheid samengevoegd en gezocht om een unieke sfeer te creëren.

Enschede’s Contrast – Natuursteen en Stucwerk in Harmonie

Het derde project in Enschede is getooid met een gevel van Natuurgevelsteen. De sortering Constanta contrasteert prachtig met het witte stucwerk en creëert een visueel boeiende dynamiek. Op speciaal verzoek hebben we zelfs de brievenbus van deze prachtige woning gemaakt en geleverd in hetzelfde gesteente als de gevel van Natuurgevelsteen. Dit naadloze samenspel zorgt ervoor dat de gevel als een organisch geheel overvloeit in de tuin, waardoor een gevoel van eenheid ontstaat.

Terpwoning in Kampen – Majestueus Uitzicht, Robuuste Schoonheid

Ons vierde project betreft een terpwoning in Kampen, strategisch gebouwd op hoogte voor een adembenemend weids uitzicht. Hier hebben we gekozen voor een robuuste schoorsteen gemetseld met de sortering Batavia natuursteen. Deze natuurstenen stralen een robuuste elegantie uit die past bij de omgeving. Het huis wordt verder gekenmerkt door een harmonieuze combinatie van natuurlijke materialen, zoals een ambachtelijke gebintenconstructie, diverse houtsoorten en ruige leisteen. Dankzij de royale vide in de woonkamer is de imposante schoorsteen altijd in volle glorie te bewonderen, wat bijdraagt aan de rust en warmte die dit huis uitstraalt.

Bij NG Bouwen met Natuursteen gaan we voor tijdloze en unieke woningen die perfect samengaan met hun omgeving. Onze projecten vertellen elk hun eigen verhaal en we zijn vereerd om met vakmanschap en toewijding bij te dragen aan de woonervaring van onze klanten. Volg onze blogserie voor meer inspirerende projecten in diverse provincies!

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.