Nederland is onze showroom | Utrecht

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we trots op onze bijdrage aan de schoonheid van Nederlandse gemeenten. Met projecten in bijna 300 gemeenten verspreid over het land, laten we graag zien wat we kunnen bereiken met natuursteen. In deze blogserie nemen we je mee op een reis door Nederland, waarbij we wekelijks een andere provincie onder de loep nemen. Deze week: Utrecht.

Een Prachtige Villa in Veenendaal

In het pittoreske Veenendaal hebben we een adembenemende villa gerealiseerd. Deze villa is opgebouwd uit een harmonieuze mix van hout, stucwerk, strakke dakpannen en natuursteen metselwerk. Wat dit project echt bijzonder maakt, is dat de natuursteen niet alleen aan de buitenkant schittert, maar ook het interieur verrijkt. De massief gemetselde stenen dragen bij aan een unieke beleving van luxe en schoonheid.

Bosvilla in Kerckebosch, Zeist

In de groene wijk Kerckebosch in Zeist hebben we een bosvilla gerealiseerd die naadloos opgaat in zijn natuurlijke omgeving. Deze ruime villa is opgetrokken uit natuurlijke materialen, met een houtskeletbouw als basis, omringd door gevels van glas, Natuurgevelsteen en larikshout. Het resultaat is een villa die één wordt met de natuur en een adembenemend totaalplaatje vormt.

Bungalow in Bosch en Duin met Alicante

Een bungalow in Bosch en Duin straalt een warme uitnodiging uit dankzij onze multicolor sortering Alicante, die in een gezaagde vorm is toegepast. Het natuursteen brengt karakter en stijl naar deze bungalow, waardoor het een uniek en levendig karakter krijgt.

Villa op de Utrechtse Heuvelrug met Travertin

Op de Utrechtse Heuvelrug is er een ware transformatie gerealiseerd door een jaren 70 villa om te toveren tot een adembenemende moderne villa. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van travertin, een natuurlijke steensoort die de woning een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Deze villa is een prachtig voorbeeld van hoe natuursteen kan bijdragen aan de vernieuwing van een klassiek ontwerp.

Bij NG Bouwen met Natuursteen is ons werk een combinatie van vakmanschap, creativiteit en passie voor natuursteen. Deze vier projecten in Utrecht zijn slechts een greep uit ons indrukwekkende portfolio. We blijven streven naar het realiseren van prachtige architectonische hoogstandjes die de schoonheid van natuursteen benadrukken, zowel binnen als buiten. Samen met onze klanten werken we aan het verwezenlijken van dromen en het creëren van tijdloze, elegante bouwwerken. We kijken ernaar uit om meer projecten te delen en Nederland nog mooier te maken, steen voor steen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.