Nederland is onze showroom | Zeeland

Bij NG Bouwen met Natuursteen zijn we verheugd dat we in bijna 300 gemeenten in Nederland aan minstens één project met natuursteen hebben kunnen bijdragen. We zijn trots op ons vakmanschap en de diversiteit van onze projecten. In deze blogserie nemen we jullie mee door verschillende provincies en laten we een greep van onze referentieprojecten zien. Deze week staan we stil bij onze prachtige projecten in Zeeland.

1. Mediterrane Villa in Yerseke

In Yerseke hebben we een schitterende mediterrane villa mogen realiseren. Deze grote villa is een harmonieus geheel van een rieten kap, wit stucwerk en natuursteen elementen. Rondom de villa bevindt zich een weelderige tuin met tropische planten, waardoor het geheel aanvoelt als een plek ergens in Zuid-Europa. De achtertuin is een oase van rust en luxe, met een groot zwembad, palmbomen, een jacuzzi, natuurstenen staptegels en rotsblokken. Ook het bijgebouw is verfraaid met onze natuursteen. Voor dit project hebben we de sortering Constanta toegepast, een mix met een prachtige geel/beige kleur die naadloos in het mediterrane plaatje past.

2. Duinvilla in Nieuw-Haamstede

Op een steenworp afstand van strand en zee staat de duinvilla in Nieuw-Haamstede. Deze moderne villa, ontworpen door B+O Architecten, heeft een opvallend ruitvormig ontwerp dat perfect aansluit op de ruitvormige kavel. De strakke lijnen van het ontwerp worden extra benadrukt door de toepassing van Lapide gevelstenen, ons strakgezaagde natuursteen in langformaat. Bij NG Bouwen met Natuursteen hebben we diverse Lapide sorteringen beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en bewerkingen, waardoor er voor ieder project een passende keuze is.

3. Kubistische Woning in Zeeland

Een pareltje in de moderne bouwstijl is de kubistische woning in Zeeland. Deze twee-onder-een-kapwoning is een voorbeeld van strakke lijnen, donkere gevelstenen, symmetrie en wit stucwerk. Om de woning een extra dimensie te geven, hebben we diverse elementen uitgevoerd in onze Natuurgevelsteen Bukarest. Zowel de zijgevels als de entree bevatten nu een sfeervolle eyecatcher van natuursteen. De Bukarest-sortering is een elegante mix van gele, blauwe en bruine kleuren die perfect samensmelten met het moderne karakter van de woning.

Kwaliteit en Diversiteit

Bij NG Bouwen met Natuursteen streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en vakmanschap te leveren voor elk project dat we aangaan. Onze referentieprojecten in Zeeland illustreren onze veelzijdigheid en expertise in het toepassen van natuursteen in verschillende bouwstijlen. Of het nu gaat om een mediterrane villa, een moderne duinvilla, of een strakke kubistische woning, wij zorgen ervoor dat onze natuursteen perfect aansluit bij het ontwerp en de wensen van onze klanten.

Een Blik op de Toekomst

Bij NG Bouwen met Natuursteen kijken we met veel enthousiasme naar de toekomst. We blijven ons vakmanschap en expertise verder ontwikkelen en streven ernaar om nog meer prachtige projecten te realiseren door heel Nederland. We zijn dankbaar voor de vele gemeenten waarin we al hebben mogen bijdragen en kijken uit naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in de wereld van natuursteen.

Ontdek NG Bouwen met Natuursteen

Ben je benieuwd naar meer van onze projecten? Volg dan onze wekelijkse blogserie, waarin we verschillende provincies en hun referentieprojecten belichten. Bij NG Bouwen met Natuursteen staan we altijd klaar om jouw droomproject met natuursteen werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we tijdloze en unieke bouwwerken die de schoonheid van natuursteen laten spreken.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.