Nederland is onze showroom | Zuid-Holland

Welkom bij NG Bouwen met Natuursteen! Als bedrijf zijn we trots op ons rijke portfolio van bijna 300 natuursteenprojecten in verschillende gemeenten door heel Nederland. In deze blogserie lichten we wekelijks een andere provincie uit en delen we een selectie van onze meest bijzondere referentieprojecten. Deze week staat Zuid-Holland centraal, waar we enkele opvallende projecten hebben gerealiseerd die de schoonheid van natuursteen volledig benutten.

Project 1: Duinvilla in Noordwijk

Op een schitterende locatie in de duinen prijkt onze omvangrijke duinvilla. Verschillende gevelvlakken zijn uitgevoerd in massieve natuursteen van onze sortering Black Sea. De villa’s entree is eveneens gehuld in prachtig natuursteen, waar op maat gemaakte traptreden en grote rotsblokken naadloos aansluiten op het duinlandschap. Binnenin zetten we de natuursteenbeleving voort, met diverse elementen in de badkamer en sauna die een natuurlijke touch toevoegen. Met het adembenemende uitzicht op zee als kers op de taart, presenteren we met trots dit prachtige eindresultaat!

Project 2: Villa aan het water in Nieuwkoop

Voor deze villa aan het water hebben we onze sortering Brno geleverd, die een speciale editie kreeg om het uiterlijk van gestapeld turf te verkrijgen. De afmeting, kleur en afwerking van ons product dragen bij aan het gewenste resultaat. Zowel in het exterieur als in het interieur speelt onze natuursteen een hoofdrol, met diverse gevelvlakken, interieurwanden, de open haard en zelfs de zwembadwand uitgevoerd in deze grijze natuursteen blokjes.

Project 3: Moderne villa in Strijen

De moderne villa in Strijen is een perfect voorbeeld van harmonie tussen materialen, afmetingen en de locatie. Op een ruime kavel loopt natuursteen, stucwerk en een glazen achtergevel naadloos in elkaar over dankzij prachtige details. De natuursteen gevel is gemetseld in rustige rechte lijnen met een verdiepte voeg, wat zorgt voor een robuuste uitstraling die de villa tot een ware eyecatcher maakt. De natuurstenen haard is uitgevoerd in grovere formaten om het nog meer te laten opvallen.

Project 4: Recreatiewoning aan het water

De gevel van deze recreatiewoning aan het water is opgemetseld met de massieve natuursteen sortering Pilsen. Deze mix van antraciete en bruine kleurnuances sluit perfect aan bij de overige antraciete afwerkingen en de houten entree. Het resultaat is een harmonieuze en uitnodigende uitstraling die naadloos past bij de prachtige omgeving.

We zijn verheugd om onze indrukwekkende natuursteenprojecten in Zuid-Holland te presenteren. Van de majestueuze duinvilla in Noordwijk tot de villa aan het water in Nieuwkoop, de moderne villa in Strijen en de sfeervolle recreatiewoning aan het water; elk project toont onze toewijding aan vakmanschap en de schoonheid van natuursteen. We kijken uit naar het delen van meer opmerkelijke projecten in de komende weken, terwijl we andere provincies van Nederland verkennen en onze referentieprojecten in het zonnetje zetten. Bedankt voor het lezen van onze blog en vergeet niet om ons te blijven volgen voor meer inspirerende verhalen en prachtige projecten!

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.