OVER ONS

Na ons eerste groevebezoek in 2008 zijn wij verliefd geworden op natuursteen en het land Noord-Macedonië. Hiermee ontstond het idee om op een maatschappelijk betrokken manier werkgelegenheid te creëren in dit prachtige land vol kansen. Natuursteen bleek een enorme verrijking binnen de Nederlandse architectuur, die we graag met u willen delen. We kunnen dan ook niet wachten om ook samen met u te Bouwen met Natuursteen.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Lobke Martijn

Lobke Martijn

Binnendienst & Sales
Gaby Rundervoort

Gaby Rundervoort

Marketing & Communicatie
Freddy Everts

Freddy Everts

Terrein & Logistiek
Thijs Zomer

Thijs Zomer

Mede-eigenaar/Oprichter
Keriem ter Haar

Keriem ter Haar

Sales
Michel Enting

Michel Enting

Mede-Eigenaar
Bouwen Met Natuursteen Logo Transparant

Wij bieden natuursteen in allerlei soorten, maten en kleuren. Van gevel tot vloer en van bestrating tot woonaccessoires. Met veel passie, kennis en aandacht bouwen wij met natuursteen en maken wij van ieder project een unieke beleving.

Onze liefde voor Natuursteen heeft onbeperkte grenzen. De ontdekking in Noord-Macedonië bracht ons ook naar andere plaatsen en landen. Onze nieuwsgierigheid bracht ons naar groeves in geheel Europa, ook om onze collectie te vergroten. Uitgangspunt is daarbij steeds dat wij binnen een dag reizen op locatie kunnen zijn voor overleg, keuren van materialen, samenstelling van collecties. En uiteraard ook bewaken van werkomstandigheden. 

Wij zijn procesgericht. De reis die u aflegt bij uw zoektocht naar de perfecte natuursteen is voor ons zeer belangrijk. Om die reden zijn wij graag vanaf de bouwtekeningen tot en met de laatste steen actief betrokken.

WAAROM NG | BOUWEN MET NATUURSTEEN?

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Wij bieden maatwerk met oneindig veel mogelijkheden op gebied van kleur, steensoort en afmetingen. Zo kan uw droombeeld gerealiseerd kan worden

TOT DE LAATSTE STEEN BETROKKEN

Wij denken graag met u mee in technische oplossingen en adviseren graag in het toepassen van de juiste hulpmiddelen. Wij zijn tot op de bouwplaats betrokken 

VAN NATURE DUURZAAM

Ons product is recyclebaar, levensloop bestendig, er worden geen chemicaliën gebruikt en chemische processen zijn uitgesloten. 100% natuurlijk!

Gericht op de toekomst

Wij kijken graag vooruit en denken daarbij aan de natuur én de medemens. Onze producten zijn van nature duurzaam, zijn levensloopbestendig en kunnen oneindig keer hergebruikt worden. Daarnaast investeren wij in het machinepark op de groeves en het verbeteren van de werkomstandigheden.

ONZE GESCHIEDENIS

2008 | Eerste groeve bezoek

De oorsprong van ons bedrijf vindt zijn oorsprong in 2008 tijdens onze eerste groeve bezoek. Vanaf dit moment zijn wij verliefd geworden op de prachtige natuursteen.

2009-2010 | Onderzoek / Testen


Om natuursteen volgens de gebruikelijke bouwtechnieken op de Nederlandse markt te krijgen, hebben wij veel onderzoeken uitgevoerd en uitvoerig getest.

2011 | Realisatie Inspiratiecentrum


Met de komst van het inspiratiecentrum heeft ons bedrijf een grote stap gemaakt als aanbieder van natuursteen. Hier vindt u vele proefopstellingen van verschillende steensorteringen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een afspraak.

2012 | Verdere marktintroductie en eerste project gerealiseerd


Vanaf 2012 zijn wij van start gegaan met het realiseren van projecten. Van gevels tot interieur en van grote tot kleine projecten. Als hoogtepunt ons allereerste project; Het Nationaal Brandweermonument in Schaarsbergen.

2018 | Introductie Lapide collectie


Naast Natuurgevelsteen, zijn wij in 2018 van start gegaan met de Lapide collectie. Deze strak gezaagde natuursteen in langformaat geeft een uiterst luxe en moderne uitstraling.

2022 | Natuurgevelsteen wordt NG | Bouwen met Natuursteen


Wij willen ons blijven ontwikkelen en daarom hebben wij in 2021 een grote stap gemaakt. Wij bieden naast Natuurgevelsteen nu ook vloeren, bestrating en specials aan. Wij hebben onbegrensde mogelijkheden op gebied van natuursteen en kijken graag samen met u naar de perfecte oplossing.

HET BEGINT MET INSPIRATIE

Bent u benieuwd naar onze onbegrensde mogelijkheden? U bent van harte welkom in ons inspiratiecentrum in Hollandscheveld. Hier kunt u diverse proefopstellingen van al onze verschillende soorten natuursteen bekijken. Ook kunnen wij samen met u de sortering natuursteen op maat samenstellen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Over NG Bouwen met Natuursteen

Toen wij een hele tijd geleden een bezoek brachten aan de groeves in Noord- Macedonië werden wij niet alleen verliefd op het land, maar ook op natuursteen. De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos en het bleek daardoor echt een verrijking in de Nederlandse bouw. Dit gaf ons dan ook het idee om op een maatschappelijk betrokken manier werkgelegenheid te creëren in Noord- Macedonië, doormiddel van groeves, en tegelijkertijd Nederlandse gebouwen te voorzien van een uniek karakter. Wilt u meer weten over NG Bouwen met Natuursteen? Lees dan vooral verder, zodat wij, met u, binnenkort de eerste steen kunnen leggen!

Onbegrensde mogelijkheden

Wij bieden natuursteen aan in allerlei soorten en verschillende producttypes. Dit betekent dat we maatwerk kunnen leveren en dat u de keuze heeft uit natuursteen met oneindig veel mogelijkheden. Allereerst heeft u de keuze uit stenensoorten met verschillende kleuren, uitstralingen en afmetingen. Waardoor er voor ieder project een altijd wel een passende sortering is. Maar daarnaast zijn de steensoorten ook op verschillende manieren toepasbaar. Denk hierbij aan; de bekleding van gevels, bestrating en woonaccessoires. Zo kan uw droombeeld altijd gerealiseerd worden.

Tot de laatste steen betrokken

Doordat NG Bouwen met Natuursteen toezicht houdt op de groeves in Noord- Macedonië zijn wij al vanaf het begin nauw betrokken bij het proces. Zo kunnen wij erop toezien dat u een tijdloos en exclusief product in handen krijgt. Daarnaast denken wij graag met u mee in bijvoorbeeld technische oplossingen en adviseren wij met plezier in de toepassingen van onze natuursteen soorten. De reis die u aflegt is voor ons erg belangrijk. We zijn daardoor graag van bouwtekeningen tot de laatste steen actief betrokken.

Van Nature duurzaam

Een ander belangrijk punt waar NG Bouwen met Natuursteen voor staat is duurzaamheid. Natuursteen is een natuurlijk product dat jarenlang opgebouwd wordt door de aarde zelf. Doordat natuursteen op een duurzame manier gewonnen wordt, in Noord- Macedonië, is het niet nodig om het product te bewerken met chemicaliën. Chemische processen zijn dan ook uitgesloten, wat het echt een 100% natuurlijk product maakt. 

Geschiedenis en toekomst

We zijn niet zomaar gekomen tot waar we nu zijn. We hebben een bijzonder en uniek proces doorlopen. Het startte bij de groeves, waar we grondig onderzoek hebben gedaan naar natuursteen. Vervolgens hebben we gekeken hoe we, volgens de gebruikelijke bouwtechnieken, een toetreding konden maken in de Nederlandse markt met dit natuurproduct. Dit mondde uit in samenwerkingen met mooie bedrijven en participatie aan diverse projecten. We zitten niet graag stil en streven naar ontwikkeling. Dat is dan ook precies de reden dat we ons assortiment maar uit bleven bereiden. Van alleen Natuurgevelsteen gingen we naar vloeren, bestrating en andere natuursteenproducten.

NG Bouwen met Natuursteen kijkt graag vooruit. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en de medemens. We investeren in het machinepark van de groeves en zorgen voor de meest optimale werkomstandigheden voor de lokale medewerkers. Zo kunnen we in de toekomst niet alleen dezelfde kwaliteit blijven aanbieden, maar ook nog doorgroeien naar the next level.

Wilt u meer weten over NG Bouwen met Natuursteen, wilt u natuursteen kopen of bent u benieuwd voor wie onze producten zijn? Neem dan vooral een kijkje op de rest van de site.