OVER

Sinds 2008 zijn wij actief om een prachtig natuur product te introduceren op de Nederlandse markt. Wij zijn begonnen onder de naam ‘Natuurgevelsteen’, waarbij wij vele gevels mochten voorzien van natuursteen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat alles op gebied van natuursteen kan aanbieden. Samen met onze partners en dankzij de eigenschappen van ons product verrijken wij de Nederlandse architectuur.

Over ons

Na ons eerste groevebezoek in 2008 zijn wij verliefd geworden op natuursteen en het land Noord-Macedonië. Hiermee ontstond het idee om op een maatschappelijk betrokken manier werkgelegenheid te creëren in dit prachtige land vol kansen. Natuursteen bleek een enorme verrijking binnen de Nederlandse architectuur, die we graag met u willen delen. We kunnen dan ook niet wachten om ook samen met u te Bouwen met Natuursteen.

OVER NATUURSTEEN

Ons product vindt zijn oorsprong miljoenen jaren geleden en is terug te vinden in verschillende wereldberoemde gebouwen. Natuursteen voldoet naast het esthetische aspect ook de wensen op gebied van duurzaamheid. Onze producten zijn levensloop bestendig en zeer geschikt voor circulair bouwen. Daarnaast worden er op geen enkele wijze chemicaliën toegepast en zijn chemische processen uitgesloten. Ons product is van nature duurzaam.

Partners

Wij vinden het zeer belangrijk om met partijen samen te werken waar wij op kunnen bouwen. Naast dat wij nauwe contacten hebben met de groeves waar onze producten vandaan komen, hebben wij ook in Nederland waardevolle samenwerkingen die er mede voor zorgen dat ieder project slaagt. Denk bijvoorbeeld aan het transportbedrijf die er voor zorgt dat onze producten netjes worden afgeleverd op de bouwlocatie. Maar ook de mortel leverancier en onze dealers zijn onmisbaar.