LANDELIJKE VILLA | DRENTHE

Hoogwaardig afgewerkte Drentse villa

Op een prachtige vrije locatie in Drenthe ligt deze volledig in natuursteen gemetselde villa. De Natuurgevelsteen in de sortering Rome zorgt voor een prachtig rustiek beeld. Dankzij de vrije ligging van het kavel en de gecreëerde hoogteverschillen heeft het geheel een statige uitstraling.

De gevels zijn uitgevoerd in travertin, gezaagd op vijf centimeter hoogte en heeft een natuurlijke gebroken structuur. De steen is met een antraciete mortel verwerkt in wildverband, door het toepassen van vrije lengtes.

In zowel het interieur als exterieur zijn rondingen aangebracht in het metselwerk. Waar nodig is dit mogelijk gemaakt door middel van speciale vormstenen. Ook buiten is over alle details nagedacht. Zo zijn de betonnen prefab lateien voorzien van natuursteen strips, waarmee zeer fraaie rollagen zijn gemaakt.

Natuurgevelsteen was in het gehele adviseringsproces, zowel in materialisatie als technische uitwerking nauw betrokken.

Bij het inrichten van de landschapstuin is gekozen voor blokken travertin van dezelfde groeve. Het materiaal gaat prachtig op in de waterpartijen en maakt het totaalplaatje compleet.

Locatie

Sortering

Ontwerp

Beeldmerk
Meer Projecten

Welkom op de nieuwe site van Natuurgevelsteen! Vanaf nu gaan wij verder onder de naam NG | Bouwen met Natuursteen. Naast onze bekende gevelstenen, bieden wij nu ook andere natuursteen producten aan.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.