MODERNE VILLA | SCHOORL

Voor de eerste keer pasten we onze sortering Alicante toe. Deze ‘multicolor’ leisteen vormt het stoere onderdeel in deze strak moderne villa. Pal aan de duinen van de Noord Hollandse kust is met heel veel oog voor detail een woning gebouwd met daarin als belangrijkste natuurlijke materialen natuursteen metselwerk en fraké houten gevelbekleding.

De natuursteen werd in horizontale lijnen per hoogte gesorteerd of gespleten. Daarnaast werd de muurdikte aangepast zodat een schuin oplopende achtergevel kon worden gerealiseerd. Een uniek accent.

Uiteindelijk is ook gekozen voor een entree in twee gemetselde natuurstenen kolommen, waarin tevens de brievenbus werd verwerkt.

De Nis

Met behulp van onze dealer De Nis is deze prachtige sortering gerealiseerd. De Nis is onafhankelijk adviseur op het gebied van bouwkeramiek, natuursteen en architectonische metalen.

Locatie

Sortering

Beeldmerk
Meer Projecten

Welkom op de nieuwe site van Natuurgevelsteen! Vanaf nu gaan wij verder onder de naam NG | Bouwen met Natuursteen. Naast onze bekende gevelstenen, bieden wij nu ook andere natuursteen producten aan.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.