Samenhang tussen in- en exterieur door natuursteen

De manieren waarop natuursteen toe te passen is zijn eindeloos. U kunt er werkelijk alle kanten mee op. Dit betekent dat u uw natuurstenen metselwerk of natuurstenen toepassingen in de tuin, volledig naar wens en smaak vorm kunt geven. Op deze manier leveren we maatwerk, waarbij rekening wordt gehouden met de klant. Maar wanneer u een schitterend exterieur heeft waarin natuursteen op verschillende manieren is toegepast, dan kan het interieur haast niet achter blijven. Om het exterieur in het interieur te laten overlopen zou u elementen van de gevel terug kunnen laten komen in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Door natuursteen te verwerken in deze ruimtes creëert u een fantastisch samenhangend geheel, een totaalconcept.

Natuursteen toepassen in de keuken

Een voorbeeld hiervan is deze prachtige woning. Waar anderen misschien zouden kiezen voor een subtiele achterwand in de keuken met onze Natuursteen Strips, kozen de bewoners van deze woning ervoor het grootser aan te pakken. Zij kozen voor een grote, grove en lichte variant natuursteen. Hierdoor past de ruimte volledig bij het robuuste exterieur van de woning. Daarnaast werd gekozen voor een zwarte strakke keuken, die contrasteert met de natuurstenen metselwerk. Toch zorgt dit contrast ervoor dat een unieke keuken kon ontstaan. Een prachtige keuken met een eigen karakter is het eindresultaat. Vindt u dit interessant? Dan spreekt onze Rock collectie u misschien wel aan.

Natuursteen toepassen in de badkamer

Ons natuursteen kunt u daarnaast ook op mooie wijze terug laten komen in de badkamer. Vaak wordt er dan voor gekozen om het metselwerk, waarmee de gevel is opgebouwd, terug te laten komen in de wand. Het zorgt niet alleen voor eenheid met de rest van de woning, maar het geeft de badkamer ook net wat meer cachet. Al helemaal wanneer u ervoor kiest natuursteen te combineren met donkere kleuren, andere rijke materialen en de juiste verlichting. Op onze inspiratiepagina ziet u hier het perfecte voorbeeld van. Binnen deze badkamer werd natuursteen verwerkt in de gevel, hierdoor straalt de ruimte luxe en exclusiviteit uit. In vergelijking met onze producten zou u dan het beste kunnen kiezen voor Natuurgevelsteen of natuursteen strips.

Maatwerk

Er zijn talloze manieren waarop u natuursteen kunt verwerken in de badkamer of keuken. Omdat wij maatwerk bieden, kunnen we vrijwel alles op het gebied van natuursteen leveren. Dit biedt u mogelijkheden. Neem vooral contact op en leg jouw plannen aan ons voor, op deze manier kunnen wij met u meekijken en meedenken. Zodat we samen uw ex- en interieur naar een hoger niveau kunnen tillen.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.