12 Wat

Introductie

12WAT architecten is op 1 januari 2012 opgericht door Walter Stoop en Tino Hoven en is een bureau voor architectuur, interieur en het begeleiding van huisvesting vraagstukken. We zijn enorm gemotiveerd om van elke opgave iets bijzonders te maken. We zijn dus ook niet snel tevreden, maar gaan door met ontwerpen, praten en rekenen tot een uitdagend resultaat bereikt is. Daarbij vinden we het belangrijk om de juiste balans te zoeken tussen ambitie en realiteit. Binnen de reële randvoorwaarden zoals financiële middelen, tijd en haalbaarheid wordt gestreefd naar het uiterste.

12WAT werkt samen met betrokken partijen aan de huisvesting vraagstukken van de opdrachtgevers. Daarin onderscheiden we ons door een bijzondere combinatie aan ervaring van verschillende disciplines:

architectuur, stedenbouw, interieur, renovatie, projectmanagement,
bouwbegeleiding, nazorg

Dit maakt 12WAT architecten inzetbaar in het gehele traject van bouwen en gebruiken: van probleemanalyse en visievorming naar uitvoering en nazorg. Door onze integrale aanpak zien we het project in haar context. Daardoor kunnen we risico’s tijdig benoemen en minder voor de hand liggende kansen benutten.

Review

Projecten van

Welkom op de nieuwe site van Natuurgevelsteen! Vanaf nu gaan wij verder onder de naam NG | Bouwen met Natuursteen. Naast onze bekende gevelstenen, bieden wij nu ook andere natuursteen producten aan.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.