BNLA Architecten

Introductie

BNLA architecten bestaat uit een kleinschalig, sterk en gevarieerd ontwerpteam. Iedere ontwerper beschikt over specifieke kwaliteiten waardoor een plan altijd scherp en doordacht wordt uitgevoerd. BNLA probeert binnen ieder ontwerpproces de meerduidige rol van architect optimaal te vervullen. Het bureau besteedt gedurende het gehele ontwerpproces veel aandacht aan haar klanten en kenmerkt zich door haar adviserende en integere houding.

Review

Een geslaagd eindresultaat behalen doe je samen. Met NG Bouwen met natuursteen is er in het voortraject goed overleg geweest om tot de juiste steenkeuze te komen. Vervolgens zijn we gezamenlijk tot passende voegkleuren en verschillende steendiktes gekomen. Tijdens de uitvoering was er goed overleg met de metselaars waardoor een fijne samenwerking ontstond. Het eindresultaat is een fantastische natuurstenen gevel.

Projecten van

Welkom op de nieuwe site van Natuurgevelsteen! Vanaf nu gaan wij verder onder de naam NG | Bouwen met Natuursteen. Naast onze bekende gevelstenen, bieden wij nu ook andere natuursteen producten aan.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.