RvdDG

Introductie

Architectuur waar de mens centraal staat. Daar heeft het team van Robin van den Dungen Gronovius (RvdDG) een passie voor. Met een frisse en aanstekelijke energie ontwerpen ze leefbare ruimtes die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen ze voor particulieren, maar ook voor de zakelijke sector. Door een combinatie van inlevingsvermogen, bouwtechnische kennis en een flinke dosis creativiteit worden er eigentijdse ontwerpen gecreëerd die gebaseerd zijn op de wensen van de opdrachtgever.

Voor elk ontwerp verdiept het team van RvdDG zich in de leefwijze van de eindgebruiker en er is veel aandacht voor zichtlijnen, routing en licht(in)val in de ruimtes. Er wordt van binnenuit gedacht, vanuit de kern van de woning waar geleefd wordt. Vanuit binnen wordt buiten gevormd, waarbij rekening wordt gehouden met de omgeving. Een passend totaalontwerp dat zowel daadkrachtig en tijdloos is, maar ook realistisch binnen de mogelijkheden van de opdrachtgever blijft. De nadruk ligt op een hoogwaardig ontwerp dat als gegoten zit, zoals een doordacht maatpak.

Successen vier je samen. Het team van Robin van den Dungen Gronovius gaat voor een persoonlijke aanpak tijdens het ontwerpvraagstuk. Het is hun uitdaging om leefbare ruimtes te ontwerpen en deze uit te werken tot een gedetailleerd technisch plan voor een voorspoedige bouw. Met liefde voor het vak en flexibiliteit begeleidt het team het gehele proces: van de tekentafel tot oplevering van de woning.

Projecten van

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.