Van der Helden Bouwbedrijf

Introductie

In 1970 nam de heer F. van der Helden het Aannemersbedrijf De Jongh over van zijn voormalige werkgever. Deze had geen opvolger binnen de familie en spoorde hem aan het bedrijf voort te zetten.
De heer Van der Helden legde een gezonde basis onder het bedrijf, waarvan zijn zoon W. van der Helden, in 1986 medefirmant werd en sinds 2001 eigenaar. Het bedrijf werd in 1997 een BV en is in 2002 verplaatst naar het huidige ruime nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” te Ophemert. Wij besteden veel aandacht aan duurzaam bouwen. Met onze kennis van een duurzame werkwijze en een duurzaam product bouwen wij samen met de klant aan een prettige en duurzame woon – of werkomgeving. Betrokkenheid en persoonlijk overleg met de opdrachtgever staan hierbij centraal. In alle fasen van het bouwproces luisteren wij aandachtig naar uw wensen, zodat wij deze kunnen omzetten naar een mooi eindproduct.

Review

Projecten van

Welkom op de nieuwe site van Natuurgevelsteen! Vanaf nu gaan wij verder onder de naam NG | Bouwen met Natuursteen. Naast onze bekende gevelstenen, bieden wij nu ook andere natuursteen producten aan.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.