Specials

Natuursteen vormt een enorme sfeermaker. Onze specials halen het maximale uit dit materiaal en vormen een verrijking voor ieder interieur en/of exterieur. Zo zijn rotsblokken toe te passen in de breedste zin van het woord en kunnen vakmannen van natuursteen de prachtigste objecten maken. Een greep uit de mogelijkheden presenteren we in onze collectie, maar heeft u een inspiratiebron of voorbeeld en dit nog niet bij ons gevonden, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Specials voor buiten

Een buitenruimte aankleden met natuursteen kan op diverse manieren, maar het meest kenmerkend zijn onze rotsblokken in ruige formaten. Daarnaast zijn diverse voorwerpen of elementen te bedenken zoals natuurstenen tafels, een brievenbus of zelfs een volledig massieve buitenkeuken van natuursteen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Specials voor binnen

Natuursteen biedt eindeloze mogelijkheden voor interieur decoratie. Het mooiste voorbeeld is ons ‘wijnflesblok’, waarin wijnflessen kunnen worden bewaard. Maar ook een sokkel voor een kunstwerk behoort tot de mogelijkheden. En wat is er mooier dan zitten aan een tafel met een natuurstenen tafelblad?