Toepassingen van natuursteen metselwerk in de tuin

Wie denkt dat natuursteen alleen maar toe te passen is als gevelbekleding heeft het mis. Want er is nog veel meer mogelijk met al onze verschillende sorteringen natuursteen. Bent u bijvoorbeeld uw tuin onder handen aan het nemen? Of zit u eraan te denken uw tuin een complete make-over te geven? Dan heeft u vast al veel tuin ideeën opgedaan, maar heeft u er ook al over nagedacht om natuursteen metselwerk te verwerken in de tuin? Zo niet? Dan informeren we u graag met de mogelijkheden, zodat we de juiste toepassing kunnen vinden voor uw tuin.

NATUURSTEEN BESTRATING

Een eenvoudige, maar toch ook stijlvolle manier om natuursteen te verwerken in uw achtertuin is natuursteen bestrating. Denk hierbij aan flagstones, stapstenen of natuursteen tegels. Ze zijn binnenkort allemaal bij ons te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en met een andere uitstraling. Deze stenen zijn erg geschikt om bijvoorbeeld uw terras mee te bestraten, een pad mee aan te leggen of om spannende elementen toe te voegen. Hierdoor ontstaat een uniek tuinontwerp, vol verrassingen. Ga daarom goed na welke uitstraling u uw tuin wilt geven om te ontdekken welke natuurstenen toepassingen daarbij zullen passen.

ANDERE TOEPASSINGEN

Maar ook op andere manieren kunt u natuursteen toepassen in uw achtertuin. Kies bijvoorbeeld voor een afscheiding rondom het terras of benadruk de hoogteverschillen van uw tuin met natuursteen toepassingen. Om inspiratie op te doen verwijzen we u graag door naar onze projecten, bijvoorbeeld; een landelijke tuin in de omgeving van Utrecht In deze tuin werden hoogteverschillen constructief opgevangen door het natuursteen metselwerk. Dit resulteerde in een tuin met een bijzonder lijnenspel.

CREATIVITEIT

Tot slot laten we u graag nog een manier zien waarop natuursteen uw tuin ideeën werkelijkheid laat worden. Het is namelijk ook mogelijk om natuursteen metselwerk te gebruiken om een plantenbak, een schuur of muurtjes mee te creëren. Zo zijn wij onderdeel geweest van een project waarbij het natuursteen metselwerk op de gevel doorliep in een prachtige plantenbak en hebben wij een luxe tuinhuis voorzien van een natuurstenen gevel en schoorsteen. Deze toepassingen laten zien dat u met natuursteen alle kanten op kunt en dat u best creatief mag zijn. Kijk dan ook vooral op onze inspiratie pagina’s om ideeën op te doen of kom naar ons met ideeën die u al heeft, dan helpen wij, van NG Bouwen met Natuursteen, u met de uitwerking.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.