Vind een passende natuursteen sortering

Natuursteen is één van de meest duurzame materialen die er bestaan. Het materiaal is erg hard waardoor het tegen een stootje kan en dus niet snel verslijt of lelijk wordt. Sterker nog, natuursteen wordt mooier met de jaren! Dit betekent dat u er vanuit kunt gaan dat eventuele natuursteen toepassingen een lange levensloop hebben. Daarnaast is het materiaal erg veelzijdig waardoor voor ieder bouwproject wel een juiste sortering te vinden is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten welke natuursteen bij uw project past? Wij helpen u graag met deze zoektocht! 

INSPIRATIE PAGINA

Bent u fan van natuursteen, maar weet u niet zo goed welke sortering past bij uw project of hoe het toe te passen is? Dan zal onze inspiratie pagina op de website u mogelijk inspireren. U kunt hier ontdekken wat u mooi vind en waar u allemaal uit kunt kiezen. Via de inspiratie pagina komt u al snel terecht op het onze project pagina. Hierop vindt u alle projecten waar NG Bouwen met Natuursteen deel van uit mocht maken. U zal ondervinden dat natuursteen in iedere ontwerpstijl een verrijking vormt. Laat u dan ook vooral inspireren door hen die u voorgingen.  

ONBEGRENSD

Naast de vele projecten die u wellicht zullen imponeren, komt u via de inspiratie pagina ook terecht bij het inspiratie boek en een andere web pagina; onbegrensde inspiratie. Het inspiratie boek kunt u geheel vrijblijvend aanvragen en wordt kosteloos naar u opgestuurd. De onbegrensde inspiratie pagina toont de mooiste projecten waarin met natuursteen gewerkt werd. Deze projecten hebben de inspiratie gevormd voor het introduceren van natuursteen metselwerk in de Nederlandse bouw. 

BETROKKENHEID

Op de site willen we u inspireren en handvatten bieden, maar daarnaast hebben wij ook nog een Instagram account. Hierop plaatsen wij meer van onze projecten en geven we u meer informatie over bepaalde sorteringen en toepassingen. We hopen u op zo op een laagdrempelige manier te betrekken bij wat wij allemaal doen en onze producten.  

OFFLINE COMMUNICATIE

U kunt ook voor een offline manier van communicatie kiezen. Want u we nodigen u graag uit langs te komen bij ons inspiratiecentrum! Hier helpen we u met het vinden van de juiste stijl en een bijpassende sortering. Heeft u bijvoorbeeld ergens op vakantie een prachtig gebouw gezien waarin natuursteen op een schitterende manier verwerkt werd? Neem dan een foto mee en we speuren samen met u mee naar overeenkomstige natuursteen sortering. Er is geen project dat we niet aangaan. We trachten er naar een oplossing te vinden die volledig aansluit bij uw wensen.  

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.