VOOR WIE

NG bedient diverse doelgroepen met elk hun eigen behoefte. Misschien bent u vooral geïnteresseerd in de prachtige uitstraling van natuursteen, of zoekt u juist naar technische informatie. Wij willen graag onze expertise met u delen om samen de mooiste projecten te realiseren.

De architect

NG stapt graag vroeg in het ontwerpproces bij u in. Heeft u een droomplaatje voor ogen of een uitdagend ontwerpvraagstuk, dan denken we met u mee in de mogelijkheden. Dankzij onze rechtstreekse contracten bij diverse groeves kunnen we de materialen tot in detail samenstellen. Zo zijn vormstenen, speciale hoekoplossingen, of unieke bewerkingen voor ons aan de orde van de dag.

De project ontwikkelaar

Binnen uw projecten kan natuursteen van grote meerwaarde zijn. Een gebouw met een unieke uitstraling kan immers zorgen voor hogere rendementen. Natuursteen is bij uitstek een materiaal om het onderscheid te maken. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in seriematige projecten of grotere (utiliteits)gebouwen. We zijn dan ook graag uw partner om samen van uw gebouw een unieke verschijning te maken.

De consument

Heeft u een droomplaatje in uw hoofd? Een inspiratiebron van vakantie of een hoogtepunt uit de wereldwijde architectuur? Als het om natuursteen gaat gaan we met u mee op zoek naar het best passende product. In de breedste zin van het woord. Onze producten kunnen op maat worden samengesteld op gebied van afmeting, kleur, bewerkingen en steensoorten. We nemen u graag mee in de belevingswereld van Natuursteen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De aannemer

Voor de meeste aannemers is natuursteen geen dagelijkse kost. Vandaar dat wij graag onze kennis en ervaring tot op de bouwplaats delen. We voorzien aannemers graag van technische ondersteuning en adviezen. We kunnen putten uit meer dan 12 jaar ervaring en denken graag mee in details en technische oplossingen. Begeleiding en uitleg op de bouwplaats vinden wij niet meer dan normaal bij het toepassen van exotische en exclusieve producten.

De verwerker

Een groot deel van het eindresultaat bij de toepassing van natuursteen hangt af van de verwerker. De mooiste producten komen alleen tot hun recht indien ze op de juiste manier en met door de juiste vakman worden geplaatst. Wij putten uit een rijk netwerk van enthousiaste vakmannen, maar voorzien ook graag de minder ervaren enthousiastelingen van passend advies en begeleiding tot op de bouwplaats. Met de juiste motivatie en een dosis vakmanschap komen we samen tot een prachtig eindresultaat.

Bouwen met Natuursteen; wie zijn erbij betrokken

Natuurstenen gevelbekleding ontstaat niet zomaar. Er gaat een lang proces aan vooraf waarbij veel verschillende partijen betrokken raken. Het begint bij de consument, een projectontwikkelaar en een architect, voor het ontwerp. Waarna een aannemer betrokken raakt en een verwerker in beeld komt voor de realisatie en afronding van het project. Deze partijen hebben allemaal verschillende belangen en daardoor andere informatie nodig. Wij willen hen daarom allemaal apart aanspreken zodat zij weten dat wij ze allemaal kunnen helpen doormiddel van bijvoorbeeld een passend advies. Valt u binnen één van deze partijen en bent u benieuwd wat natuursteen u kan bieden? Lees dan vooral verder en ontdek de webpagina die wij aan u gewijd hebben.

Consumenten

Als men wil gaan Bouwen met Natuursteen dan komen daar dus verschillende partijen bij kijken. Een belangrijke partij is de consument. Zij zijn degene die bepalen en betalen. Daarom verwijzen wij hen graag door naar onze inspiratiepagina's en het inspiratiecentrum. Op deze pagina's zijn projecten te vinden waarbij natuursteen op verschillende wijzen is toegepast. We hopen dat u hier ideeën op kan doen en dat u wegwijs wordt in de wereld van natuursteen. Vragen zoals; waarom is natuursteen duurzaam? En welk product sluit het beste aan bij mijn wensen? beantwoorden wij graag. Zodat u, als consument, een weloverwogen en juiste keuze kunt maken.

Aannemers

De consument of klant bepaalt vaak welke elementen van een woning of tuin bekleed moeten worden met natuursteen. Toch zijn het de aannemers die ervoor moeten zorgen dat dit proces meegenomen wordt in de bouwplanning. Wij, van NG Bouwen met Natuursteen zijn dan ook graag vanaf de bouwtekeningen al betrokken. Op deze manier kunnen we het bouwproces wellicht al wat ontlasten. Door bijvoorbeeld de verwerkingsvoorschriften van de natuursteen sorteringen uit te leggen en een proefmuur te bouwen. Op onze site kunt u, als aannemer, dan ook terecht om alvast kennis met ons te maken en om erachter te komen met wat voor een product u te maken gaat krijgen.

Architecten

Een ander belangrijk persoon waarmee wij geregeld in aanmerking komen is de architect. Deze persoon is zo belangrijk omdat hij/zij degene is die met natuursteen moet willen werken. De consument kan het wel mooi vinden en de aannemer kan wel snappen hoe hij het in moet plannen, maar als de architect er niet mee wil werken houdt het al snel op. Daarom kunnen de architecten op onze site terecht voor veel inspiratie. We hebben een flinke beeldbank opgebouwd waarin te zien is hoe onze natuursteen soorten toegepast worden in verschillende bouwwerken. Want er zijn zo veel verschillende mogelijkheden en manieren. Maar één ding is zeker natuursteen zal ieder gebouw esthetisch naar een hoger niveau tillen.

Projectontwikkelaars

Bent u een projectontwikkelaar? En droomt u ervan om een prachtig concept te realiseren, waarbij het doel, de eisen van de gemeente en de mooiste manier van bouwen, allemaal in acht genomen worden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij willen u graag meenemen in de mogelijkheden van natuurstenen gevelbekleding, bestrating en andere producten. Onze producten hebben een enorm hoge esthetische waarde, maar worden ook ingezet bij duurzaam bouwen. Dit biedt mogelijkheden die niet alleen authentiek, maar ook toekomstgericht zijn. Neem daarom dan ook gerust een kijkje op onze site en vraag om ons advies. Want Bouwen met Natuursteen kunnen wij als geen ander.

Verwerkers

De personen die daadwerkelijk gaan werken met onze producten zijn verwerkers. Zij krijgen de kans om met een mooi en robuust materiaalsoort te werken. Doordat onze producten uniek zijn, zal de verwerking hiervan ook op een andere manier gaan. Wij leren u dan ook graag hoe u kunt Bouwen met Natuursteen en waarom dit product zo bijzonder is. Wij zijn, zoals eerder al benoemd, graag vanaf de eerste steen betrokken en leggen u graag uit hoe het precies zit met onze verwerkingsvoorschriften. Een goede verwerking is namelijk van groot belang voor het gewenste resultaat.

NG | Bouwen met natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen is er voor alle betrokkenen. Het begint al bij de wensen van de consument en het eindigt bij het realiseren door de verwerkers. Wij zijn er voor natuursteen inspiratie, adviezen en informatie, zodat de meest fantastische ideeën werkelijkheid kunnen worden. Twijfel niet en neemt contact met ons op, zodat we kunnen beginnen met het proces!