DE AANNEMER

Voor de meeste aannemers is natuursteen geen dagelijkse kost. Vandaar dat wij graag onze kennis en ervaring tot op de bouwplaats delen. We voorzien aannemers graag van technische ondersteuning en adviezen. We kunnen putten uit meer dan 12 jaar ervaring en denken graag mee in details en technische oplossingen. Begeleiding en uitleg op de bouwplaats vinden wij niet meer dan normaal bij het toepassen van exotische en exclusieve producten.

DE VOORDELEN

Kennis van Bouwen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van het bouwen met natuursteen in de Nederlandse bouwmethodieken.

Betrokkenheid

Van groeve tot gevel blijven wij betrokken bij uw project.

Techniek

Voor elke bouwvorm in Nederland hebben wij een geschikte natuursteen toepassing beschikbaar met een bewezen techniek. 

Michel Enting
Bouwen met Natuursteen
Bouwen met Natuursteen is al honderden jaren een bewezen techniek. Voor elke type bouw in Nederland hebben wij een geschikte toepassing. Met betrouwbare partners door heel Nederland zijn wij van groeve tot gevel betrokken, ook bij de technische uitwerking. Of het nou gemetseld, gelijmd of opgehangen moet worden in het werk, wij hebben de oplossing. 

Neem contact op met Michel

INSPIRATIE IN NEDERLAND

Aan deze projecten mocht NG de afgelopen jaren een bijdrage leveren in de vorm van natuursteen voor gevels, vloeren of bestrating. Natuursteen vormt in elke ontwerpstijl een verrijking. Van strak modern tot landelijk of organisch, in ieder bouwwerk vormt de natuursteen een eyecatcher. Bent u op zoek naar een architect of aannemer die bij u past? We hebben hen bij elk project vermeld zodat u indien gewenst in contact kunt komen.

INSPIRATIE WERELDWIJD

Al duizenden jaren wordt er door mensen gebouwd met natuursteen. Over de hele wereld zijn de mooiste voorbeelden te vinden van natuursteen projecten. We hebben een greep uit deze projecten verzameld. Heeft u een inspiratiebron gevonden binnen de wereldwijde architectuur, of tijdens uw vakantie? Dan kijken we graag mee hoe we dit beeld binnen uw bouwproject kunnen realiseren.

Voor de aannemer: natuursteen als gevelbekleding

Bouwen met Natuursteen heeft diverse doelgroepen als het gaat om het verkopen van een steenproduct. De consument bepaalt (vaak samen met de architect) welke elementen van de woning en/of tuin bekleed moeten worden met natuurgevelstenen, maar de aannemer moet dit element meenemen in de planning van de (ver)bouw(ing). Wij vinden het daarom heel belangrijk dat ook u - de aannemer - weet wie wij zijn, wat wij doen en met wat voor product u te maken krijgt.

Het proces
Het is voor ons heel belangrijk dat wij de ruimte krijgen om mee te denken in het bouwproces, zodat wij u - de aannemer/tuinaannemer - en uw team kunnen ontlasten. In dit proces zijn wij graag de vraagbaak als het gaat om technische vragen. In de praktijk betekent dit dat wij vaak één op één contact hebben met de u. U krijgt een verwerkingsinstructie waarmee het team goed uit de voeten kan. Dit is belangrijk, want als aannemer koopt u de gevelstenen in. Met u maken wij de prijzen rond en met u starten wij het proces op. Dat betekent dat wij voor de start langsgaan op de bouw voor het maken van een proefmuur met de metselaar. Juist dat aanwezig zijn bij de start is voor ons zo van belang, omdat we daar tips kunnen geven voor de rest van de bouw. Betrokkenheid en een sterke service hoort bij ons concept. Wij zijn letterlijk tot de laatste steen betrokken.

Advies over toepassing product

Wij van Bouwen met Natuurgevelsteen leggen graag aan u uit dat bouwen met onze producten net iets anders in zijn werk gaat dan regulier metselwerk. Zoals gezegd hebben wij verwerkingsvoorschriften uitgewerkt waarmee u als aannemer/tuinaannemer aan de slag kunt. Doordat wij werken met een groot en landelijk netwerk, kennen wij veel metselaars die met liefde aan de slag gaan met onze gevelstenen. Ook het verzorgen van die connecties doen wij graag. Voor het werken met natuursteen moet u namelijk een echte vakman hebben. Daarnaast werken wij samen met vaste partijen voor bijvoorbeeld het leveren van de mortel en het verzorgen van het transport van het natuursteen. Op die manier kunnen wij garanderen dat u als aannemer wordt voorzien van de juiste producten en dat de producten netjes worden afgeleverd.

Grote namen

Ons portfolio toont wat wij allemaal in huis hebben, kennen en kunnen, maar een beetje kenner vist daar ook met gemak de grote namen uit. Wij werken vaak samen met bijvoorbeeld een bekende architect of een aannemer met ervaring. Er zijn dus ook vele projecten te zien op onze website die in samenwerking zijn gerealiseerd. Dit kan interessant zijn voor u, mocht u nog geen kennis hebben gemaakt met ons product. Uiteraard toont ons portfolio de vele steensoorten en –sorteringen die wij te bieden hebben, maar als aannemer/tuinaannemer bent u uiteraard ook – op afspraak – van harte welkom bij ons inspiratiecentrum. Wij kunnen tevens ervoor zorgen dat u een kijkje kunt nemen bij één van onze projecten, zodat u kunt zien wat natuurgevelstenen doen voor een woning.

 

We hebben gewerkt met

Wilt u ook deelnemen aan deze lijst? Kom Bouwen met Natuursteen! Maak een vrijblijvende afspraak.