DE CONSUMENT

Heeft u een droomplaatje in uw hoofd? Een inspiratiebron van vakantie of een hoogtepunt uit de wereldwijde architectuur? Als het om natuursteen gaat gaan we met u mee op zoek naar het best passende product. In de breedste zin van het woord. Onze producten kunnen op maat worden samengesteld op gebied van afmeting, kleur, bewerkingen en steensoorten. We nemen u graag mee in de belevingswereld van Natuursteen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

DE VOORDELEN

Uitstraling

Natuursteen geeft een warme, stoere, luxe en unieke uitstraling aan uw project.

Betrokkenheid

Wij zijn graag vroegtijdig in het ontwerpproces betrokken bij uw project. Van Groeve tot Gevel werken wij mee aan uw droomproject. 

Maatwerk

Door onze nauwe betrokkenheid bij de groeves kunnen wij vaak alles leveren op het gebied van Natuursteen.

Michel Enting

Als u wilt gaan Bouwen met Natuursteen kunnen wij goed ons steent(tje) bijdragen. Wij hebben onze website zo ingericht dat u hier al de nodige inspiratie kan opdoen en informatie kan verkrijgen. Wij leveren graag maatwerk speciaal voor uw bouwwerk, ieder project met natuursteen is uniek! Onze betrokkenheid begint vaak al vroeg in het ontwerpproces om zo uw droomplaatje te kunnen verwezenlijken.

Neem contact op met Michel

Gaat u Bouwen met Natuursteen?

Bent u nog opzoek naar een architect en/of een aannemer? Wij hebben een lijst met contacten van architecten en aannemers die al eerder met onze producten hebben gewerkt.

INSPIRATIE IN NEDERLAND

Aan deze projecten mocht NG de afgelopen jaren een bijdrage leveren in de vorm van natuursteen voor gevels, vloeren of bestrating. Natuursteen vormt in elke ontwerpstijl een verrijking. Van strak modern tot landelijk of organisch, in ieder bouwwerk vormt de natuursteen een eyecatcher. Bent u op zoek naar een architect of aannemer die bij u past? We hebben hen bij elk project vermeld zodat u indien gewenst in contact kunt komen.

INSPIRATIE WERELDWIJD

Al duizenden jaren wordt er door mensen gebouwd met natuursteen. Over de hele wereld zijn de mooiste voorbeelden te vinden van natuursteen projecten. We hebben een greep uit deze projecten verzameld. Heeft u een inspiratiebron gevonden binnen de wereldwijde architectuur, of tijdens uw vakantie? Dan kijken we graag mee hoe we dit beeld binnen uw bouwproject kunnen realiseren.

Natuursteen kopen | de consument

Omdat wij van NG Bouwen met Natuursteen graag alle partijen willen aanspreken op onze website, spreken we op deze pagina specifiek de consument aan. U als consument bepaalt en betaalt, dus we willen u graag wegwijs maken in de wereld van natuursteen. De beste manier om dat te doen is door te beginnen met wooninspiratie en tuininspiratie. Dus gaat u natuursteen kopen? Bekijk en bewonder dan sowieso onze online inspiratiepagina’s, vraag ons inspiratieboek aan en bezoek ons inspiratiecentrum!

Inspiratiemateriaal

Natuursteen kopen doet u uiteindelijk zelf. Meestal komen wij in contact met u nadat de architect u getipt heeft. Het gebeurt ook zeer regelmatig dat consumenten ons vinden middels een post op Facebook of een hooggewaardeerde foto op Pinterest. Socials zijn immers de kanalen waarop alles en iedereen te vinden is. Natuursteeninspiratie op afstand geven wij middels onze inspiratiepagina’s. Wij hebben er één waarop al onze eigen projecten worden geëtaleerd en wij hebben een speciale pagina met heel veel inspiratiemateriaal van buitenlandse projecten met natuursteen uit de hele wereld. Wij blijven uiteindelijk ook altijd op zoek naar nieuwe sorteringen van stenen en toepassingsmogelijkheden. U kunt tevens op onze website het inspiratieboek geheel vrijblijvend aanvragen. Wij zorgen dan dat het boek via de post bij u thuis wordt afgeleverd.

Inspiratiecentrum
Bij Bouwen met Natuursteen hebben wij een groot inspiratiecentrum waar u al onze producten op afspraak kunt zien, voelen en beleven. Uiteraard lopen daar professionals rond die alles weten van de steensoorten en –sorteringen en u er alles over kunnen vertellen. Er staan complete muren met gevelbekleding, zodat heel makkelijk het complete plaatje gevormd kan worden. Uiteraard kunt u uw architect meenemen naar ons, zodat meerdere breinen werken aan het masterplan voor uw nieuwe of verbouwde huis. Wij vervullen vaak een esthetische rol bij het realiseren van een nieuwe woning, maar onze producten worden uiteraard ook ingezet bij verbouwingen en gevelrenovatie.

Duurzaam product

Wat u moet weten van Bouwen met Natuursteen is dat de mogelijkheden onbegrensd zijn, wat ons portfolio ook wel onderschrijft. Alles wat wij maken is maatwerk, waardoor u altijd een uniek resultaat krijgt. Al onze producten zijn daarnaast duurzaam: door te werken met natuursteen laat u een positieve footprint achter op onze mooie wereld. Het winnen van steen vereist namelijk geen chemische processen, de stenen zijn altijd herbruikbaar en het product wordt zo veel mogelijk milieuvriendelijk vervoerd. Vervoer per as gebeurt met zoveel mogelijk met vrachtwagens voorzien van Euro-6 motor. Dat is de nieuwste en relatief schoonste klasse verbrandingsmotor. Wij realiseren ons dat transport een belasting is voor het milieu en daarom voeren wij uitsluitend per volle container en/of maximaal beladen vrachtwagen de producten aan naar Nederland. 

Werkgelegenheid

Wat een mooie bijkomstigheid is van stenen winnen in steengroeves in het buitenland is dat wij daar werkgelegenheid creëren. Bouwen met Natuursteen haalt zijn producten uit Noord-Macedonië, een relatief arm land waar ze nogal verlegen zitten om werk. Doordat wij werkgelegenheid creëren, werkt ook u mee aan het verdrijven van armoede en het realiseren van sociale zekerheid. Dankzij Bouwen met Natuursteen hebben ruim 30 gezinnen in Noord-Macedonië een vast inkomen. En daar zijn wij trots op!

Grote namen

Ons portfolio toont wat wij allemaal in huis hebben, kennen en kunnen, maar een beetje kenner vist daar ook met gemak de grote namen uit. Wij werken heel veel samen met bekende architecten en aannemers. Er zijn dus ook vele projecten te zien op onze website die in samenwerking zijn gerealiseerd. Deze pagina is ook interessant indien u nog niet een keuze heeft gemaakt voor een architect. Zo is ons werk te zien in Batavia Stad Fashion Outlet. De nieuwe entree staat namelijk op onze naam. De originele vestingmuren zijn daar in ere hersteld. Een ander mooi voorbeeld van een uniek project waarbij onze producten veel zijn ingezet is de bosvilla die is ontworpen door Boris Zeisser van Natrufied Architecture. Deze villa is uniek in zowel organische vormen als materialen. Vooral de gevel met natuursteen die letterlijk van buiten naar binnen doorloopt is een waanzinnige eyecatcher!