Wat zijn flagstones?

Wie droomt er nou niet van een fijn terras waar lange zomeravonden doorgebracht kunnen worden? Om een heerlijk terras te creëren zijn verschillende elementen belangrijk. Denk aan een luxe loungeset en een overkapping, maar ook aan prachtige terrastegels. Ze mogen absoluut niet ontbreken. Daarom zijn onze Flagstones zeker het overwegen waard. Hiermee tovert u uw typische Nederlandse terras zo om tot een schitterend Mediterraans terras met allure.

Soorten en maten

Onze Flagstone sorteringen bestaan uit natuursteen in verschillende soorten en maten. Ze verschillen van kleur, vorm en maat, waardoor geen enkele steen hetzelfde is. Door de robuuste uitstraling van de steen, krijgen projecten met Flagstones een stoere en krachtige uitstraling. Om hier toch een eigen draai aan te geven, kunt u de kleur en dikte van de voeg wel zelf bepalen en dit kan ook erg sfeerbepalend zijn.

De voordelen van Flagstones

Naast de geweldige warme uitstraling van Flagstones, zijn er nog tal van andere voordelen op te noemen. Zo zijn de stenen erg onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat ze lang mooi blijven en goed tegen een stootje kunnen. Af en toe een keer vegen of voorzichtig met de hogedrukreiniger eroverheen volstaat. Bovendien zal een terras van Flagstones nauwelijks verzakken en zal het goed tegen vocht kunnen. Dus komt het terras naast een zwembad te liggen, dan is dit geen enkel probleem.

Zonovergoten terras

Een goed voorbeeld van een terras met Flagstones is dit verhoogde terras in het buitenland. Het past volledig bij de stijl van de woning en draagt daardoor bij aan het totaalconcept. Er werd gekozen voor een lichte kleur. Wanneer de zonnestralen het terras raken, zullen de bewoners direct naar buiten toe getrokken worden. Het terras komt er dan zonovergoten uit te zien!

Een gevel met Flagstones

Toch kunnen Flagstones ook op andere manieren gebruikt worden. U zou er bijvoorbeeld ook de gevel mee op kunnen bouwen. Wanneer u kiest voor een stenen gevel van Flagstones, zal het project er robuust en authentiek uit komen te zien. U creëert zo een woning vol karakter. Het perfecte voorbeeld hiervan is deze woning. Flagstones werden gebruikt om zowel de gevel als de muren van het interieur mee te bekleden. Hierdoor gaat de woning in zijn volledigheid op in de omgeving en wordt het er daadwerkelijk onderdeel van. In onderstaande woning is een uitstekend gevel element uitgevoerd in flagstones, sortering Pilsen. Laat u hier dan ook vooral door inspireren. Bent u opzoek naar nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze onbegrensde inspiratie pagina, hier zal u nog meer projecten met Flagstones terugvinden.

Uw wishlist is onderweg! Bedankt voor het gebruiken van onze website.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.